top of page
Header visual.jpg

SETUP

ONZE

Bij LM Studios combineren we onze ervaring uit de evenementen- en horecasector met een passie voor creatieve en doelgerichte content. Hard werken, flexibiliteit, betrouwbaarheid en creativiteit zitten in ons DNA.

STEEF VAN LOENHOUT

Steef is medeoprichter van LM Studios en onze Art Director, is het creatieve brein achter al onze visuele projecten. Met zijn jarenlange ervaring en talent in zowel corporate opdrachten als abstracte kunstprojecten, weet Steef altijd de perfecte visuals te creëren. Zijn favoriete wapen, het potlood, stelt hem in staat om unieke en doeltreffende ontwerpen te maken die precies aansluiten bij de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om een duurzaam bedrijfslogo of een complex kunstwerk, Steef levert altijd kwaliteit en originaliteit.

ART DIRECTOR

BG visual.jpg

TESSA MAARSCHALKERWEERD

Tessa is de drijvende kracht achter onze digitale marketing, en met goede reden. Als lead marketeer combineert ze een solide academische achtergrond met een onstuitbare leergierigheid en een aanstekelijk enthousiasme. Met haar uitgebreide kennis en scherpe inzicht bedenkt ze campagnes die de concurrentie overtreffen en het publiek weten te betoveren. Haar creatieve flair en subtiele humor maken haar strategieën niet alleen effectief, maar ook nog eens super ludiek. Tessa weet als geen ander hoe ze aandacht trekt en vasthoudt, wat resulteert in zichtbare en gunstige resultaten voor onze klanten.

MARKETING MANAGER

BILLY ZOMERDIJK

Als je hoofden wilt laten draaien moet je bij Billy zijn. Met een hersenpan vol bijzondere ideeën blijft hij zelfs ons, zijn collega’s, verbazen. Hij zal nooit zijn woorden inhouden en dat is precies wat je nodig hebt wanneer hij de metaforische box ondersteboven en binnenstebuiten keert. Om zijn skillset af te maken heeft hij tevens een gigantisch netwerk aan creatieve kunstenaars achter zich staan die maar al te graag aan de slag gaan voor je.

CREATIVE DIRECTOR

BG visual.jpg

MAARTEN LAMMERTINK

Elke onderneming heeft een stabiele ruggengraat nodig, en voor ons is Maarten die onmisbare kracht. Als brand manager zorgt hij ervoor dat alle producten het kantoor verlaten consistent, herkenbaar en sterk blijven. Maarten denkt altijd vanuit de klant en verdiept zich in hun wensen, waardoor elk voorstel nauwkeurig en op maat is. Met zijn scherpe inzicht en toewijding aan merkconsistentie, zorgt Maarten ervoor dat onze klanten altijd een betrouwbare en inspirerende samenwerking met ons ervaren.

BRAND MANAGER

Neem contact met ons op!

© 2024 by LMStudios. All rights reserved.

bottom of page