top of page
LMSTUDIOS - Background_1920x1000_Tekengebied 1.jpg
  • Facebook
  • White Instagram Icon

SERVICES

Branding

Branding is als het handtekening van je bedrijf, de manier waarop je je merknaam, bedrijfsnaam of logo in de schijnwerpers plaatst om je zichtbaarheid te vergroten. Bij nul tot honderd omarmen we de kunst van vernuftig en uniek ontwerp. Maar branding is meer dan alleen een visuele stempel. Het gaat over de ziel van je merk - wie je bent en wat je vertegenwoordigt. Wat vormt de identiteit en persoonlijkheid van je merk? Wij stellen een uitgebreide brandguide op, een soort routekaart die je helpt je publiek aan te trekken en een blijvende indruk achter te laten.

Marketing

Het volstaat niet om simpelweg je boodschap te delen. Je wilt klanten een unieke beleving bieden, je doelgroep enthousiasmeren en je fans aan je merk binden. Maar hoe bereik je dat? Met een opvallende campagne. Bij LM Studios nemen we je merkidentiteit als uitgangspunt en vertalen die naar een krachtige campagne, zowel online als offline, die de aandacht trekt. Een sterke campagne zorgt ervoor dat je je doelgroep niet alleen bereikt, maar ook activeert. Wij zorgen ervoor dat je onvergetelijk bent!

Development

De key tot een doeltreffende website ligt in de combinatie van hoogwaardige inhoud, snelle laadtijden, foutloze ontwerpen en een intuïtieve gebruikerservaring. Alles moet werken en wij weten als geen ander hoe dat moet!. Van het concept tot de daadwerkelijke creatie, ontwerpen we op maat gemaakte websites. Of het nu een simpele one-pager of complexe website is.

Strategie

Streef je naar effectieve communicatie en indrukwekkende resultaten? De sleutel ligt in begrijpen en verkennen. Bij LM Studios zijn we gespecialiseerd in het ontrafelen van jouw unieke verhaal en het smeden van een heldere strategie om een krachtige merkbeleving te creëren. Maar voordat we deze reis beginnen, willen we eerst jouw bedrijf van binnen en van buiten kennen - waar je begon en waar je naartoe wilt. Wat drijft je? Wie zijn je klanten? Wat onderscheidt jou van de rest? Met deze kennis in ons arsenaal gaan we aan de slag. We identificeren je doelgroep en bouwen sterke connecties tussen hen en jouw merk. Van volledige onbekendheid naar loyale klanten, en van klanten naar gepassioneerde fans.

Social Media

Met onze uitgebreide ervaring in de wereld van evenementen en hospitality begrijpen we als geen ander hoe cruciaal social media tegenwoordig is. Content moet indruk maken, verrassen, en soms zelfs een beetje shockeren. De tone of voice moet niet alleen goed klinken, maar ook naadloos passen bij de identiteit van je bedrijf. Timing en plannen van je content is essentieel en advertenties moeten doordacht zijn en productief! Wij staan klaar om jou hierbij te ondersteunen!

Content

Wij geven graag vorm aan ideeën! Dat betekent dat onze handen de hele dag jeuken om content te bouwen, zowel digitaal als in print. Denk aan zaken als goed geschreven artikelen, indrukwekkende video's, tijdschriften, animaties, e-books, podcasts, onderzoeksrapporten en meer. Onze content is naadloos afgestemd op jouw strategie, huisstijl en, niet te vergeten, jouw doelgroep. Onze missie is om je op het juiste moment en op de juiste plaats bij je gewenste publiek te brengen, en hen precies de informatie te bieden die ze nodig hebben.

bottom of page