top of page
LMSTUDIOS - Background_1920x1000_Tekengebied 1.jpg

SERVICES

foto's22januari2020-pannekoek-9.jpg

BRANDING

Jouw merk en de manier waarop dat wordt ervaren door je klanten, is één van de belangrijkste factoren van het succes van jouw onderneming. Wij staan voor je klaar om jouw input te vormen naar de passende look & feel, zodat jouw wensen precies op de juiste manier overkomen bij jouw doelgroep.

ILLUSTRATIE

Illustratie spreekt tot de verbeelding en is vaak erg doeltreffend. Of het nu strak, zakelijk, kleurrijk of abstract moet zijn, een merkidentiteit, promo campagne of event poster, alles wat we maken is uniek en custom-made voor jou. We kunnen wel zeggen dat de kunst van het illustreren één van onze kwaliteiten is!

RBF - Mock-Up.jpg

Webdesign

We zijn er voor je als je een briljant idee hebt, maar het moeilijk vindt om die tastbaar te maken. De passie voor het creëren van ‘vette shit’ stroomt uit onze poriën. We weten hoe belangrijk het is dat alles matched. Die ervaring hebben we opgedaan uit de tijd als event concept organisatie.

Infographics

Heb je een afbeelding nodig waarin je veel informatie duidelijk wilt overbrengen? Ook dan kunnen we je helpen! Samen formuleren we een doelstelling en analyseren we de relevante cijfers. Door middel van beeld, grafieken en minimale tekst maken we een makkelijk te begrijpen overzicht voor jouw onderwerp.

Schermafbeelding 2020-07-14 om 22.40.09.

Motion graphics

Zoals gezegd zijn we sterk in illustratie, maar ook voor animatie deinzen we niet terug. Motion graphics is een animatievorm waarin tekst en cijfers een belangrijke rol spelen. Zie het als een bewegende infographic. Bewegend beeld boeit en dat is precies wat je wilt.

bottom of page