top of page
  • Facebook
  • White Instagram Icon

Over ons.

 

Bij LM Studios zijn we niet zomaar een doorsnee creatief bureau. Wij zijn de droomwevers, de strategievormers en de visionairs die de handen uit de mouwen steken om jouw projecten tot leven te brengen. Van het bedenken van doordachte marketingplannen en het creëren van sociale media magie, tot het diep duiken in de wereld van SEO en het toveren van grafische en illustratieve hoogstandjes – we got you.

Onze fotograaf en videograaf staan klaar om de perfecte opnames te maken, onze taalkunstenaar is paraat om meeslepende verhalen te schrijven, en onze evenementen virtuozen weten als geen ander hoe je een feestje bouwt. Gevestigd in het bruisende Breda, Nederland, gespecialiseerd in (commerciële) evenementen en hospitality, draait bij ons alles om het omzetten van ideeën in realiteit. Wij zijn jouw one-stop bestemming om ideeën om te zetten in impactvolle ervaringen.

Branding

 

Branding is als de handtekening van je bedrijf, waarbij we streven naar doordacht ontwerp. Onze uitgebreide brandguide dient als een routekaart om je publiek aan te trekken en een blijvende indruk achter te laten.

Strategie

 

Bij LM Studios ontrafelen we jouw unieke verhaal en creëren we een heldere strategie voor een krachtige merkbeleving. Door jouw bedrijf van binnen en van buiten te kennen, identificeren we je doelgroep en bouwen we sterke connecties, waardoor we van volledige onbekendheid naar loyale klanten en vervolgens naar gepassioneerde fans gaan.

Marketing

 

We creëren opvallende campagnes die je merkidentiteit omzetten in een krachtige boodschap, online en offline. Zo niet alleen de aandacht, maar ook de betrokkenheid van je doelgroep verhogen.

Social Media

 

Met onze ruime ervaring in evenementen en hospitality beseffen we het belang van social media. Content moet indruk maken, verrassen en de juiste toon hebben die naadloos past bij je bedrijfsidentiteit. Wij zijn klaar om je te ondersteunen bij planning, timing en doordachte advertenties om productieve resultaten te behalen.

Development

 

Een doeltreffende website vereist hoogwaardige inhoud, snelle laadtijden, foutloze ontwerpen en een intuïtieve gebruikerservaring. Wij zijn experts in het creëren van op maat gemaakte websites, van concept tot realisatie, of het nu gaat om een eenvoudige one-pager of een complexe site.

Content

 

Wij geven graag vorm aan ideeën, zowel digitaal als in print. Van goed geschreven artikelen, indrukwekkende video's en tijdschriften tot animaties, e-books, podcasts en onderzoeksrapporten, onze content is naadloos afgestemd op jouw strategie, huisstijl en doelgroep. Onze missie is om je op het juiste moment en op de juiste plaats bij je gewenste publiek te brengen en hen precies de informatie te bieden die ze nodig hebben.

Het team.

LMS - About us-Steef.png

Steef van Loenhout

Art Director

LM - Tessa.png

Tessa Maarschalkerweerd

Marketing Manager

LMS - About us-Billy.png

Billy Zomerdijk

Creative Director

LMS - About us-Murt.png

Maarten Lammertink

Brand Manager

bottom of page