top of page
LMS - About us-Steef.png

ART DIRECTOR

Steef van Loenhout

Steef is het illustratieve meesterbrein in ons midden. Je zou hem het centrum van ons universum kunnen noemen. Met het potlood als zijn favoriete wapen is hij bijna net zo effectief als een goed geïmplementeerd marketingstrategie. Of het nu om corporate gerelateerde opdrachten gaat of om abstracte kunstprojecten, hij heeft jarenlange ervaring aan beide kanten van het spectrum.

LMSTUDIOS - Background_1920x1000_Tekengebied 1.jpg

TEAM LM STUDIOS

marketing manager

Tessa maarschalkerweerd

Met een vurige kroon van marketingkennis, een scherpe geest en een sprankelende persoonlijkheid domineert Tessa de kunst van het plannen als geen ander. Ze kan een marketingcampagne bedenken die je concurrenten doet duizelen en je doelgroep betoveren. Met een knipoog naar creativiteit en een vleugje humor weet ze precies hoe ze de aandacht van mensen moet grijpen en vasthouden. Ze neemt je mee op een avontuurlijke reis vol verrassingen, waarbij ze met haar ongeëvenaarde vaardigheden de magie van marketing tot leven brengt.

LM - Tessa.png
LMS - About us-Billy.png

CREATIVE DIRECTOR

bILLY ZOMERDIJK

Als je hoofden wilt laten draaien moet je bij Billy zijn. Met een hersenpan vol bijzondere ideeën blijft hij zelfs ons verbazen. Hij zal nooit zijn woorden inhouden en dat is precies wat je nodig hebt wanneer hij de metaforische box ondersteboven en binnenstebuiten keert. Om zijn skillset af te maken heeft hij een gigantisch netwerk aan creatieve kunstenaars achter zich staan die maar wat graag voor jou aan de slag gaan.

Brand Manager

MAARTEN LAMMERTINK

Elke onderneming heeft een ruggengraat nodig, een factor die altijd stabiel blijft, zelfs wanneer de creatieve oceaan onstuimig wordt. Maarten is zonder meer dat deel van de vergelijking. Met vaak een kritische blik zorgt hij ervoor dat wij allemaal net dat beetje verder gaan om jouw merk, product of campagne nog unieker en effectiever te maken.

LMS - About us-Murt.png
LMS - About us-Mauro.png

Copy Writer

MAURO BOER

Het creatieve proces is als dat ene specifieke konijnenhol. Als je er je neus in stopt, wordt je er doorheen getrokken en beland je in een magische wereld. Verdwalen in de achtertuin van Alice is wat Mauro het liefste doet. Met een neusje voor wat wel en niet werkt en gevoel voor drama en emotie is hij vaak verantwoordelijk voor de juiste tone of voice.

bottom of page